Lang Leve De Liefde: wat is verband tussen billen van Xanthé en vrachtwagen?

Lang Leve De Liefde: wat is verband tussen billen van Xanthé en vrachtwagen?

<em>Lang Leve De Liefde</em>: wat is verband tussen billen van Xanthé en vrachtwagen? In Lang Leve De Liefde krijgt Boyano de vraag wat hij het aantrekkelijkst aan Xanthé vindt. "Ga eens effe staan" grapt hij maar dat is niet nodig want hij is een echte billenman en heeft die van Xanthé al lang gezien. Vervolgens gooit Boyano misschien zijn eigen glazen in want ineens vallen de termen 'vrachtwagen' en 'niet te missen'... Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Wereldvreemde Isabella in Lang Leve de Liefde: 'Waarom zit er geen kuiken in een ei?' Bekijk deze video » Corry in Lang Leve de Liefde: 'Dat veert wel heel lekker' Bekijk deze video » Gezellige date in LLDL tussen Corry en Henk begint met bijzonder cadeau (video) Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 7 maart om 10:17

In Lang Leve De Liefde krijgt Boyano de vraag wat hij het aantrekkelijkst aan Xanthé vindt. "Ga eens effe staan" grapt hij maar dat is niet nodig want hij is een echte billenman en heeft die van Xanthé al lang gezien. Vervolgens gooit Boyano misschien zijn eigen glazen in want ineens vallen de termen 'vrachtwagen' en 'niet te missen'...

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's