Gezellige date in LLDL tussen Corry en Henk begint met bijzonder cadeau (video)

Gezellige date in LLDL tussen Corry en Henk begint met bijzonder cadeau (video)

Woensdag 6 maart om 20:33

Gezellige date in <em>LLDL</em> tussen Corry en Henk begint met bijzonder cadeau (video) In Lang Leve de Liefde heeft Henk de lievelingsbloemen en de lievelingschocolade van Corry gekocht, ze is er heel blij mee. Hij vertelt een bijzonder verhaal tijdens zijn date. Henk is namelijk 100 kilo afgevallen. Corry heeft op haar beurt een bijzonder cadeau meegebracht naar haar date. Een armband, voor ieder een. 'Dan kunnen we meteen naar het altaar lopen. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Isabelle in Lang Leve de Liefde: 'Hierdoor kun je van de aarde afvallen' Bekijk deze video » Wereldvreemde Isabella in Lang Leve de Liefde: 'Waarom zit er geen kuiken in een ei?' Bekijk deze video » Corry in Lang Leve de Liefde: 'Dat veert wel heel lekker' Bekijk deze video »
TV :

In Lang Leve de Liefde heeft Henk de lievelingsbloemen en de lievelingschocolade van Corry gekocht, ze is er heel blij mee. Hij vertelt een bijzonder verhaal tijdens zijn date. Henk is namelijk 100 kilo afgevallen. Corry heeft op haar beurt een bijzonder cadeau meegebracht naar haar date. Een armband, voor ieder een. 'Dan kunnen we meteen naar het altaar lopen.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's