Amalia over quizwinst door Màxima: "Zij heeft blijkbaar beter gestudeerd dan wij allemaal" (Shownieuws)

Amalia over quizwinst door Màxima: "Zij heeft blijkbaar beter gestudeerd dan wij allemaal" (Shownieuws)

<em>Amalia</em> over quizwinst door <em>Màxima</em>: &quot;Zij heeft blijkbaar beter gestudeerd dan wij allemaal&quot; (<em>Shownieuws</em>) Sandra Schuurhof mocht voor Shownieuws op Koningsdag in gesprek met de jarige Willem-Alexander en zijn gezin. De prinsessen zijn verrassend ontspannen en vertellen honderduit over keuzestress, reizen en studeren in het buitenland en de afgelopen moeilijke tijd voor Amalia. Beter gestudeerdGrote zus Amalia plaagt haar jongste zusje Ariane dat zij de Italiaanse taal hopelijk beter zal gaan beheersen in de toekomst. Ariane verblijft namelijk dit jaar in Italië om haar 'Internationaal Baccalaureaat' te behalen. Over het antwoord op de vraag wat de zussen ervan vinden dat Máxima de quiz heeft gewonnen, zijn ze het eens. Hun moeder heeft blijkbaar beter gestudeerd dan zij allemaal. En daarmee is het startsignaal gegeven om door te gaan met het programma... Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven Bekijk ook Koningsdag 2024: 'We gaan het heden, verleden en de toekomst van Emmen zien' (video) Bekijk deze video » Christiaan Bauer filmt 'dieet' vader Frans: 'Grilworst, appeltaart, pak melk' (video) Bekijk deze video » Will Koopman over opnames Gooische Vrouwen: 'Tante Cor was haar stem kwijt' (video) Bekijk deze video »
Royals :
Zondag 28 april om 10:03

Sandra Schuurhof mocht voor Shownieuws op Koningsdag in gesprek met de jarige Willem-Alexander en zijn gezin. De prinsessen zijn verrassend ontspannen en vertellen honderduit over keuzestress, reizen en studeren in het buitenland en de afgelopen moeilijke tijd voor Amalia.

Beter gestudeerd
Grote zus Amalia plaagt haar jongste zusje Ariane dat zij de Italiaanse taal hopelijk beter zal gaan beheersen in de toekomst. Ariane verblijft namelijk dit jaar in Italië om haar 'Internationaal Baccalaureaat' te behalen. Over het antwoord op de vraag wat de zussen ervan vinden dat Máxima de quiz heeft gewonnen, zijn ze het eens. Hun moeder heeft blijkbaar beter gestudeerd dan zij allemaal. En daarmee is het startsignaal gegeven om door te gaan met het programma...

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven


Actuele video's

Meer actuele video's