Anouk in Lang Leve De Liefde gaat niet op de knie voor huwelijksaanzoek maar wel voor andere dingen

Anouk in Lang Leve De Liefde gaat niet op de knie voor huwelijksaanzoek maar wel voor andere dingen

Donderdag 7 maart om 11:51

In Lang Leve De Liefde lukt het Anouk niet om de opdracht Ritchie op een knie ten huwelijk te vragen uit te voeren. Zij moet te hard lachen en vindt ook niet dat vrouwen dit horen te doen. Vrouwen gaan volgens Anouk voor andere dingen op de knieën...

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Anouk in <em>Lang Leve De Liefde</em> gaat niet op de knie voor huwelijksaanzoek maar wel voor andere dingen In Lang Leve De Liefde lukt het Anouk niet om de opdracht Ritchie op een knie ten huwelijk te vragen uit te voeren. Zij moet te hard lachen en vindt ook niet dat vrouwen dit horen te doen. Vrouwen gaan volgens Anouk voor andere dingen op de knieën... Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: bijzondere date in lederhosen in Lang Leve de Liefde (video) Bekijk deze video » Isabelle in Lang Leve de Liefde: 'Hierdoor kun je van de aarde afvallen' Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: wat is verband tussen billen van Xanthé en vrachtwagen? Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's