Lang leve de liefde: Hylke wacht een uur voor niks in de badkamer

Lang leve de liefde: Hylke wacht een uur voor niks in de badkamer

<em>Lang leve de liefde</em>: Hylke wacht een uur voor niks in de badkamer Er is nogal wat miscommunicatie tussen Hylke en Esther in Lang leve de liefde. Esther moet zich nog omkleden en daarom besluit Hylke keurig te wachten in de badkamer. Dit terwijl Esther wacht tot hij juist weer tevoorschijn komt, aangezien ze van plan is om zich later om te kleden. Dit leidt tot een zeer ongemakkelijke situatie… Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: 'Trouwen hoeft van mij niet, verschrikkelijk' Bekijk deze video » Wil in Lang Lieve De Liefde tegen Adrie: "Ga naar je eigen gezeik luisteren" Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Robbin komt binnen met hakbijl (video) Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 14 maart om 16:09

Er is nogal wat miscommunicatie tussen Hylke en Esther in Lang leve de liefde. Esther moet zich nog omkleden en daarom besluit Hylke keurig te wachten in de badkamer. Dit terwijl Esther wacht tot hij juist weer tevoorschijn komt, aangezien ze van plan is om zich later om te kleden. Dit leidt tot een zeer ongemakkelijke situatie…

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's