Lang Leve de Liefde: Robbin komt binnen met hakbijl (video)

Lang Leve de Liefde: Robbin komt binnen met hakbijl (video)

Woensdag 13 maart om 20:44

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Robbin komt binnen met hakbijl (video) Robbin komt met een hakbijl binnen in het Lang Leve de Liefde-huis, hij wil hiermee houthakken vanavond. Zijn date Nadia kan er wel om grinniken. Ze lijken sowieso goed bij elkaar te passen, ze houden allebei van honden en kunnen hier goed over praten. Nadia had een kinderwens maar ze werd niet zwanger, ze zou er nog wel voor open staan om het te proberen. Ze voelen zich op hun gemak maar voelen nog niet echt wat. De hakbijl van Robbin wordt inderdaad ingezet om een romantisch vuur aan te leggen. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: 'Trouwen hoeft van mij niet, verschrikkelijk' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Elvira schrikt van deze opmerking van Dennis Bekijk deze video » Wil in Lang Lieve De Liefde tegen Adrie: "Ga naar je eigen gezeik luisteren" Bekijk deze video »
TV :

Robbin komt met een hakbijl binnen in het Lang Leve de Liefde-huis, hij wil hiermee houthakken vanavond. Zijn date Nadia kan er wel om grinniken. Ze lijken sowieso goed bij elkaar te passen, ze houden allebei van honden en kunnen hier goed over praten. Nadia had een kinderwens maar ze werd niet zwanger, ze zou er nog wel voor open staan om het te proberen. Ze voelen zich op hun gemak maar voelen nog niet echt wat. De hakbijl van Robbin wordt inderdaad ingezet om een romantisch vuur aan te leggen.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's