Henny Huisman geïrriteerd door vergelijking met B&B vol liefde-kandidaat Olof

Henny Huisman geïrriteerd door vergelijking met B&B vol liefde-kandidaat Olof

Henny Huisman geïrriteerd door vergelijking met <em>B&amp;B vol liefde</em>-kandidaat Olof Voelt Marian uit B&B Vol Liefde een kriebeltje bij Olof alias Henny Huisman?(RTL Boulevard) In B&B vol liefde doet kandidaat Olof heel wat stof opwaaien, zo is te zien op social media. Hij is niet aan het zweven zoals tantra-Walter, maar hij lijkt volgens veel kijkers sprekend op Henny Huisman. Maar de presentator, die binnenkort schittert in Beter laat dan nooit, is hier bepaald niet blij mee. “Hier word ik nou gek van, ik heb nog nooit B&B (niet mijn smaak, dat is wat anders dan smakeloos) gezien maar ze beginnen er wel over tegen mij, wat vinden jullie?”, aldus Henny op social media, die met deze tweet de discussie over dit onderwerp ondanks zijn irritaties toch laat oplaaien. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde* terugkijken bij Gids.tv. Estavana Polman jubelt tijdens reis Beter laat dan nooit: ‘Heerlijke mannen’ Bekijk deze video » Beter Laat Dan Nooit-heren vol energie teruggekeerd: "Drie landen in 12 dagen!" Bekijk deze video » Schattige beelden: Estavana Polman herenigd met dochter na Beter Laat Dan Nooit Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 3 augustus 2023 om 09:52

Voelt Marian uit B&B Vol Liefde een kriebeltje bij Olof alias Henny Huisman?(RTL Boulevard)

In B&B vol liefde doet kandidaat Olof heel wat stof opwaaien, zo is te zien op social media. Hij is niet aan het zweven zoals tantra-Walter, maar hij lijkt volgens veel kijkers sprekend op Henny Huisman. Maar de presentator, die binnenkort schittert in Beter laat dan nooit, is hier bepaald niet blij mee. “Hier word ik nou gek van, ik heb nog nooit B&B (niet mijn smaak, dat is wat anders dan smakeloos) gezien maar ze beginnen er wel over tegen mij, wat vinden jullie?”, aldus Henny op social media, die met deze tweet de discussie over dit onderwerp ondanks zijn irritaties toch laat oplaaien.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde* terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's