Beter Laat Dan Nooit-heren vol energie teruggekeerd: "Drie landen in 12 dagen!"

Beter Laat Dan Nooit-heren vol energie teruggekeerd: "Drie landen in 12 dagen!"

<em>Beter Laat Dan Nooit</em>-heren vol energie teruggekeerd: &quot;Drie landen in 12 dagen!&quot; Bekijk ook: 'Estavana Polman wordt dé ster van Beter Laat Dan Nooit' Het nieuwe seizoen van Beter Laat dan Nooit, dat volgende maand te zien is bij SBS6, speelt zich af in Nepal, Zuid-Korea en Cambodja. Bekijk het Shownieuws-fragment over met de heren die terugkomen van de Beter Laat dan Nooit-reis hierboven. In mijn hartVier bekende mannen op leeftijd hebben vandaag een jetlag. Edwin Rutten, Ad Visser, Henny Huisman en Frits Barend zijn namelijk terug van hun reis van Beter Laat Dan Nooit. Ad Visser laat weten veel beleefd te hebben. Drie landen in 12 dagen, het is overweldigend. "De heren zitten echt in mijn hart", zegt Estavana. Beter Laat dan Nooit is vanaf woensdag 30 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6. Vanaf dan kun je bij Gids.tv de leukste fragmenten en alle afleveringen van Beter Laat dan Nooit terugkijken. Bekijk ook Gespannen Estavana Polman heeft zin in Beter Laat dan Nooit: "Het wordt te gek" Bekijk deze video » Estavana Polman onthult irritatie bij Rafael van der Vaart: ‘Schijten onder het eten’ Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 11 juli 2023 om 12:20

Bekijk ook: 'Estavana Polman wordt dé ster van Beter Laat Dan Nooit'

Het nieuwe seizoen van Beter Laat dan Nooit, dat volgende maand te zien is bij SBS6, speelt zich af in Nepal, Zuid-Korea en Cambodja. Bekijk het Shownieuws-fragment over met de heren die terugkomen van de Beter Laat dan Nooit-reis hierboven.

In mijn hart
Vier bekende mannen op leeftijd hebben vandaag een jetlag. Edwin Rutten, Ad Visser, Henny Huisman en Frits Barend zijn namelijk terug van hun reis van Beter Laat Dan Nooit. Ad Visser laat weten veel beleefd te hebben. Drie landen in 12 dagen, het is overweldigend. "De heren zitten echt in mijn hart", zegt Estavana.

Beter Laat dan Nooit is vanaf woensdag 30 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6. Vanaf dan kun je bij Gids.tv de leukste fragmenten en alle afleveringen van Beter Laat dan Nooit terugkijken.

Actuele video's

Meer actuele video's