Gespannen Estavana Polman heeft zin in Beter Laat dan Nooit: "Het wordt te gek"

Gespannen Estavana Polman heeft zin in Beter Laat dan Nooit: "Het wordt te gek"

Gespannen Estavana Polman heeft zin in <em>Beter Laat dan Nooit</em>: &quot;Het wordt te gek&quot; Bekijk ook: 'Estavana Polman wordt dé ster van Beter Laat Dan Nooit' Het nieuwe seizoen van Beter Laat dan Nooit speelt zich af in Nepal, Zuid-Korea en Cambodja. Talpa laat, maandag 26 juni, weten dat deelnemers Edwin Rutten, Ad Visser, Henny Huisman en Frits Barend en presentatrice Estavana Polman inmiddels op het vliegtuig naar Azië zijn gestapt voor de opnames. Bekijk het Shownieuws-fragment over Beter Laat dan Nooit hierboven. "Het wordt te gek"In de zesdelige serie gaan de vier tv-sterren samen met hun sportieve reisleidster op pad voor een bijzondere roadtrip door Nepal, Zuid-Korea en Cambodja. Zij dompelen zich volledig onder in verschillende culturen en halen samen verhalen op uit hun glansrijke carrières en privélevens. Estavana laat op het vliegveld weten dat ze best gespannen is, maar ze gaat genieten van de avonturen: "Ik denk echt dat het te gek wordt." Katja en OlcayDe vorige seizoenen gingen Olcay Gulsen (2018) en Katja Schuurman (2020) op bezoek in prachtige landen met vier 'levende legendes' uit de tv-geschiedenis: Gerard Cox, Peter Faber, Barrie Stevens en de in 2022 overleden Willibrord Frequin. Beter Laat dan Nooit is vanaf woensdag 30 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6. Vanaf dan kun je bij Gids.tv de leukste fragmenten en alle afleveringen van Beter Laat dan Nooit terugkijken. Bekijk ook 'Estavana Polman wordt dé ster van Beter Laat Dan Nooit' Bekijk deze video » Geïrriteerde Henny Huisman wil geen comeback: 'Dat is gelul!' (video) Bekijk deze video »
Show :
Dinsdag 27 juni 2023 om 10:15

Bekijk ook: 'Estavana Polman wordt dé ster van Beter Laat Dan Nooit'

Het nieuwe seizoen van Beter Laat dan Nooit speelt zich af in Nepal, Zuid-Korea en Cambodja. Talpa laat, maandag 26 juni, weten dat deelnemers Edwin Rutten, Ad Visser, Henny Huisman en Frits Barend en presentatrice Estavana Polman inmiddels op het vliegtuig naar Azië zijn gestapt voor de opnames. Bekijk het Shownieuws-fragment over Beter Laat dan Nooit hierboven.

"Het wordt te gek"
In de zesdelige serie gaan de vier tv-sterren samen met hun sportieve reisleidster op pad voor een bijzondere roadtrip door Nepal, Zuid-Korea en Cambodja. Zij dompelen zich volledig onder in verschillende culturen en halen samen verhalen op uit hun glansrijke carrières en privélevens. Estavana laat op het vliegveld weten dat ze best gespannen is, maar ze gaat genieten van de avonturen: "Ik denk echt dat het te gek wordt."

Katja en Olcay
De vorige seizoenen gingen Olcay Gulsen (2018) en Katja Schuurman (2020) op bezoek in prachtige landen met vier 'levende legendes' uit de tv-geschiedenis: Gerard Cox, Peter Faber, Barrie Stevens en de in 2022 overleden Willibrord Frequin.

Beter Laat dan Nooit is vanaf woensdag 30 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6. Vanaf dan kun je bij Gids.tv de leukste fragmenten en alle afleveringen van Beter Laat dan Nooit terugkijken.

Actuele video's

Meer actuele video's