Schattige beelden: Estavana Polman herenigd met dochter na Beter Laat Dan Nooit

Schattige beelden: Estavana Polman herenigd met dochter na Beter Laat Dan Nooit

Schattige beelden: <em>Estavana Polman</em> herenigd met dochter na <em>Beter Laat Dan Nooit</em> De opnames van een nieuw seizoen Beter Laat Dan Nooit zitten erop. Presentatrice Estavana Polman en de vier heren Edwin Rutten, Ad Visser, Henny Huisman en Frits Barend arriveren op Schiphol. Ze hebben een geweldige reis gemaakt naar Nepal, Zuid-Korea en Cambodja. Estavana ziet haar man en kind op het vliegveld, bekijk de leuke beelden in de RTL Boulevard-video hieronder. Geweldige reisEstavana blikt terug op een 'geweldige reis', maar is blij terug te zijn in Amsterdam. Ze sluit dochter Jesslynn (6) en haar man Rafael van der Vaart weer in de armen. Beter Laat dan Nooit is vanaf woensdag 30 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6. Vanaf dan kun je bij Gids.tv de leukste fragmenten en alle afleveringen van Beter Laat dan Nooit terugkijken. Bekijk ook Estavana Polman onthult irritatie bij Rafael van der Vaart: ‘Schijten onder het eten’ Bekijk deze video » Beter Laat Dan Nooit-heren vol energie teruggekeerd: "Drie landen in 12 dagen!" Bekijk deze video »
Show :
Schattige beelden: Estavana Polman herenigd met dochter na Beter Laat Dan Nooit
Dinsdag 11 juli 2023 om 12:51

De opnames van een nieuw seizoen Beter Laat Dan Nooit zitten erop. Presentatrice Estavana Polman en de vier heren Edwin Rutten, Ad Visser, Henny Huisman en Frits Barend arriveren op Schiphol. Ze hebben een geweldige reis gemaakt naar Nepal, Zuid-Korea en Cambodja. Estavana ziet haar man en kind op het vliegveld, bekijk de leuke beelden in de RTL Boulevard-video hieronder.

Geweldige reis
Estavana blikt terug op een 'geweldige reis', maar is blij terug te zijn in Amsterdam. Ze sluit dochter Jesslynn (6) en haar man Rafael van der Vaart weer in de armen.

Beter Laat dan Nooit is vanaf woensdag 30 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6. Vanaf dan kun je bij Gids.tv de leukste fragmenten en alle afleveringen van Beter Laat dan Nooit terugkijken.

Actuele video's

Meer actuele video's