Estavana Polman jubelt tijdens reis Beter laat dan nooit: ‘Heerlijke mannen’

Estavana Polman jubelt tijdens reis Beter laat dan nooit: ‘Heerlijke mannen’

Estavana Polman jubelt tijdens reis <em>Beter laat dan nooit</em>: ‘Heerlijke mannen’ Zie in de video hierboven: Shownieuws-deskundigen dolenthousiast over nieuw seizoen Beter laat dan nooit. Nog even en dan kunnen we kijken naar een gloednieuw seizoen van Beter laat dan nooit. De nieuwe reeks is binnenkort te zien bij SBS6 en wordt gepresenteerd door Estavana Polman. Ze gaat op vakantie met Henny Huisman, Ad Visser, Edwin Rutten en Frits Barend en het is natuurlijk de grote vraag hoe dat gaat met deze groep met markante persoonlijkheden. Bij Shownieuws zijn ze razend benieuwd en enthousiast, en Estavana laat vanuit hun vakantiebestemming van zich horen op Instagram. “Wat een heerlijke mannen om mee op reis te zijn”, aldus de handbalster bij een gezellig kiekje met Henny Huisman. Bekijk de Instagram-post van Estavana Polman over Beter laat dan nooit hieronder. Beter laat dan nooit is vanaf woensdag 30 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6. Vanaf dan kun je bij Gids.tv de leukste fragmenten en alle afleveringen van Beter laat dan nooit terugkijken. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Estavana Polman (@estavana) Marcel van Roosmalen complimenteert John de Mol: 'Een gouden zet" (Marcel & Gijs) Bekijk deze video » 'Estavana Polman wordt dé ster van Beter Laat Dan Nooit' Bekijk deze video » Gespannen Estavana Polman heeft zin in Beter Laat dan Nooit: "Het wordt te gek" Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 7 juli 2023 om 11:10

Zie in de video hierboven: Shownieuws-deskundigen dolenthousiast over nieuw seizoen Beter laat dan nooit.

Nog even en dan kunnen we kijken naar een gloednieuw seizoen van Beter laat dan nooit. De nieuwe reeks is binnenkort te zien bij SBS6 en wordt gepresenteerd door Estavana Polman. Ze gaat op vakantie met Henny Huisman, Ad Visser, Edwin Rutten en Frits Barend en het is natuurlijk de grote vraag hoe dat gaat met deze groep met markante persoonlijkheden. Bij Shownieuws zijn ze razend benieuwd en enthousiast, en Estavana laat vanuit hun vakantiebestemming van zich horen op Instagram. “Wat een heerlijke mannen om mee op reis te zijn”, aldus de handbalster bij een gezellig kiekje met Henny Huisman.

Bekijk de Instagram-post van Estavana Polman over Beter laat dan nooit hieronder.

Beter laat dan nooit is vanaf woensdag 30 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6. Vanaf dan kun je bij Gids.tv de leukste fragmenten en alle afleveringen van Beter laat dan nooit terugkijken.

Actuele video's

Meer actuele video's