Hart van Nederland: politie zoekt mogelijke opzet bij doodgereden wolven (video)

Hart van Nederland: politie zoekt mogelijke opzet bij doodgereden wolven (video)

Thursday 26 September om 19:28

<em>Hart van Nederland</em>: politie zoekt mogelijke opzet bij doodgereden wolven (video) Bij de Veluwse plaats Otterlo zijn donderdagochtend vroeg drie wolvenwelpen doodgereden. Dat gebeurde op de Harderwijkerweg tussen Otterlo en het ecoduct dat het Nationaal Park Hoge Veluwe verbindt met Planken Wambuis. De politie vermoedt opzet, en daarom onderzoekt ze de zaak. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Prachtige muurschildering van Def Rhymz door kunstenaar Roy Valk in Rotterdam gemaakt (HvNL) Bekijk deze video » Merel Ek bij Eva genomineerde voor Televizier-Ring Talent over fittie VI: "Het was prima" Bekijk deze video » Hart van Nederland: grote brand verwoest bedrijfspand in Delden Bekijk deze video »
TV :

Bij de Veluwse plaats Otterlo zijn donderdagochtend vroeg drie wolvenwelpen doodgereden. Dat gebeurde op de Harderwijkerweg tussen Otterlo en het ecoduct dat het Nationaal Park Hoge Veluwe verbindt met Planken Wambuis. De politie vermoedt opzet, en daarom onderzoekt ze de zaak.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's