Merel Ek bij Eva genomineerde voor Televizier-Ring Talent over fittie VI: "Het was prima"

Merel Ek bij Eva genomineerde voor Televizier-Ring Talent over fittie VI: "Het was prima"

Merel Ek bij <em>Eva</em> genomineerde voor <em>Televizier-Ring</em> Talent over fittie VI: &quot;Het was prima&quot; Bij talkshow Eva is Merel Ek te gast waar bekend is gemaakt dat zij genomineerd is voor de Televizier-Ring Talent. Naast de politiek verslaggever van Hart van Nederland zijn Monica Geuze en Estevana Polman de andere kanshebbers. PrimaOp de vraag van Eva wat zij vond van de pleuris die uitbrak in de maandaguitzending van VI antwoordt Merel dat het wel mee viel. "Het was prima" aldus Merel die het fantastisch vindt dat de heren gewoon live op tv kunnen zeggen dat het echt kut gaat. Bekijk ook Mark Baanders bij Eva: 'Ik werd uitgescholden en geslagen' Bekijk deze video » RTL Boulevard: genomineerden voor de Televizier-Ring Acteur bekend Bekijk deze video » RTL Boulevard: Ewout Genemans, André van Duin en Tim Hofman genomineerd voor Televizier-Ring Presentator 2024 Bekijk deze video »
Talkshow :
Wednesday 25 September om 21:13

Bij talkshow Eva is Merel Ek te gast waar bekend is gemaakt dat zij genomineerd is voor de Televizier-Ring Talent. Naast de politiek verslaggever van Hart van Nederland zijn Monica Geuze en Estevana Polman de andere kanshebbers.

Prima
Op de vraag van Eva wat zij vond van de pleuris die uitbrak in de maandaguitzending van VI antwoordt Merel dat het wel mee viel. "Het was prima" aldus Merel die het fantastisch vindt dat de heren gewoon live op tv kunnen zeggen dat het echt kut gaat.


Actuele video's

Meer actuele video's