Zien: dit zijn de drie genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2024 (video)

Zien: dit zijn de drie genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2024 (video)

Thursday 26 September om 21:14

Zien: dit zijn de drie genomineerden voor de <em>Gouden Televizier-Ring 2024</em> (video) De drie genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2024 zijn bekend en er zitten een aantal verrassende namen tussen. Bekijk de genomineerden hieronder. RealityOpvallend is dat de drie genomineerden alle drie een vorm van reality-tv zijn, al zijn ze toch heel verschillend van elkaar. Kijkcijferkanon B&B Vol Liefde, MAX-hit Denkend aan Holland en Vlaamse eend in de bijt Dwars Door de Lage Landen maken kans op de grootste televisieprijs van Nederland. Op donderdag 17 oktober wordt de winnaar van de Gouden Televizier-Ring bekendgemaakt tijdens de spetterende live-uitzending. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Je kan de fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Rondje Binnenhof genomineerd voor Televizier-Ring Online-videoserie: 'We ztten bij de laatste drie!' Bekijk deze video » Merel Ek in de race voor Televizier-Ring Talent 2024: bekijk haar opvallendste (ordinairste) opmerkingen bij Vandaag Inside Bekijk deze video » Anja uit B&B Vol Liefde 'flabbergasted' door nominatie Gouden Televizier-Ring (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: dit zijn de drie genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2024 (video)

De drie genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2024 zijn bekend en er zitten een aantal verrassende namen tussen. Bekijk de genomineerden hieronder.

Reality
Opvallend is dat de drie genomineerden alle drie een vorm van reality-tv zijn, al zijn ze toch heel verschillend van elkaar. Kijkcijferkanon B&B Vol Liefde, MAX-hit Denkend aan Holland en Vlaamse eend in de bijt Dwars Door de Lage Landen maken kans op de grootste televisieprijs van Nederland. Op donderdag 17 oktober wordt de winnaar van de Gouden Televizier-Ring bekendgemaakt tijdens de spetterende live-uitzending.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Je kan de fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's