Lang Leve de Liefde: Theo zou Claudia graag aan bed willen vastbinden

Lang Leve de Liefde: Theo zou Claudia graag aan bed willen vastbinden

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Theo zou Claudia graag aan bed willen vastbinden In Lang Leve de Liefde bespreken Claudia en Theo welke fetisj ze zouden willen uitproberen. De twee zitten aardig op één lijn, in leren pakjes met open kruis. Theo heeft nog een extra verzoek en dan zou hij een verlenging wel zien zitten! Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang leve de liefde: Julia geeft haar date een spannende lapdance Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Morisa's intenties zijn duidelijk, hij heeft een sexy kado voor Elisa Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'house'-opa komt dance moves leren maar niet aan Herald Bekijk deze video »
TV :
Thursday 26 September om 11:42

In Lang Leve de Liefde bespreken Claudia en Theo welke fetisj ze zouden willen uitproberen. De twee zitten aardig op één lijn, in leren pakjes met open kruis. Theo heeft nog een extra verzoek en dan zou hij een verlenging wel zien zitten!

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's