RTL Nieuws: nieuwe buurvrouw Donald Duck is trending topic op X (video)

RTL Nieuws: nieuwe buurvrouw Donald Duck is trending topic op X (video)

Thursday 26 September om 12:52

Bij de onthulling van de nieuwe buurvrouw van Donald Duck in Duckstad was RTL Nieuws aanwezig. Voor het eerst mochten lezers bepalen wie er in Duckstad wonen.

Trending topic
Uit meer dan 7400 inzendingen is Eva uitgekozen tot winnaar. De 9-jarige Eva ontwierp buurvrouw Eva Hamerslag en zoontje Lex. Trots vertelt ze hoe ze deze karakters heeft bedacht. Zo blijkt dat haar moeder ook dreadlocks heeft. Het feit dat de eend een bruine kleur heeft is trending topic op X.

Bekijk de superblije Eva in het fragment uit RTL Nieuws hieronder.

<em>RTL Nieuws</em>: nieuwe buurvrouw <em>Donald Duck</em> is trending topic op X (video) Bij de onthulling van de nieuwe buurvrouw van Donald Duck in Duckstad was RTL Nieuws aanwezig. Voor het eerst mochten lezers bepalen wie er in Duckstad wonen. Trending topicUit meer dan 7400 inzendingen is Eva uitgekozen tot winnaar. De 9-jarige Eva ontwierp buurvrouw Eva Hamerslag en zoontje Lex. Trots vertelt ze hoe ze deze karakters heeft bedacht. Zo blijkt dat haar moeder ook dreadlocks heeft. Het feit dat de eend een bruine kleur heeft is trending topic op X. Bekijk de superblije Eva in het fragment uit RTL Nieuws hieronder. Bekijk ook Jan Jaap van der Wal: 'Ik was de jongen met de Donald Duck crop top' (Dit Was Het Nieuws) Bekijk deze video » Gerard Joling maakt Yesim Candan kapot in Vandaag Inside: ‘Familie van Donald Duck?’ Bekijk deze video » Game trailer: Disney Illusion Island, nu te spelen op de Nintendo Switch! Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Nieuws: nieuwe buurvrouw Donald Duck is trending topic op X (video)

Actuele video's

Meer actuele video's