SCHOKKENDE Boer zoekt vrouw break-up: boer Evert en Maud uit elkaar

SCHOKKENDE Boer zoekt vrouw break-up: boer Evert en Maud uit elkaar

SCHOKKENDE <em>Boer zoekt vrouw</em> break-up: boer Evert en Maud uit elkaar In 2022 ontstond in Boer zoekt vrouw een van de meest spraakmakende stelletjes: de stille Evert en flamboyante Maud. Maar zij maken nu schokkend nieuws bekend: de twee zijn niet meer samen. Evert en Maud missen te veel overeenkomstenOp de website van KRO-NCRV laten boer Evert en Maud weten dat ze hebben besloten om hun relatie te verbreken. “Het is fijner voor ons om uit elkaar te gaan’, vertellen ze. “We voelen ons veilig bij elkaar, maar er missen echt te veel overeenkomsten voor een liefdesrelatie helaas.” Ze wonen nu allebei in een ander deel van de boerderij en Maud gaat op zoek naar een nieuwe woning. Bekijk in de video hierboven hoe boer Evert twee jaar geleden koos voor Maud in Boer zoekt vrouw. Boer zoekt vrouw: boer Jouke en Karlijn delen babynieuws, 'boertje of boerinnetje!' Bekijk deze video » Yvon Jaspers geëerd met een lintje: 'Voel me een beetje Máxima' Bekijk deze video » Boer Geert (Boer zoekt Vrouw): 'Dit is mijn nieuwe vriendin' Bekijk deze video »
BZV :
Monday 2 September om 11:00

In 2022 ontstond in Boer zoekt vrouw een van de meest spraakmakende stelletjes: de stille Evert en flamboyante Maud. Maar zij maken nu schokkend nieuws bekend: de twee zijn niet meer samen.

Evert en Maud missen te veel overeenkomsten
Op de website van KRO-NCRV laten boer Evert en Maud weten dat ze hebben besloten om hun relatie te verbreken. “Het is fijner voor ons om uit elkaar te gaan’, vertellen ze. “We voelen ons veilig bij elkaar, maar er missen echt te veel overeenkomsten voor een liefdesrelatie helaas.” Ze wonen nu allebei in een ander deel van de boerderij en Maud gaat op zoek naar een nieuwe woning.

Bekijk in de video hierboven hoe boer Evert twee jaar geleden koos voor Maud in Boer zoekt vrouw.

Actuele video's

Meer actuele video's