We zijn er bijna!: potje jeu de boules zorgt voor betere band met Sylvia, oh nee Anja!

We zijn er bijna!: potje jeu de boules zorgt voor betere band met Sylvia, oh nee Anja!

<em>We zijn er bijna!</em>: potje jeu de boules zorgt voor betere band met Sylvia, oh nee Anja! Morgen gaat een nieuw seizoen van We zijn er bijna! van start en het wordt weer ouderwets genieten van 43 ouderen die elkaar niet kennen maar samen gaan kamperen. Uiteraard wordt er jeu de boules gespeeld, zodat de vakantiegangers elkaar beter leren kennen. “Nu weet ik dat ze Sylvia heet. Oh nee, Anja!” Bekijk de beelden van de nieuwe reeks van We zijn er bijna! hieronder. We zijn er bijna! is vanaf dinsdag 3 september om 20.30 uur te zien op NPO 1. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) We zijn er bijna: Niek emotioneel door zijn liefde voor Joleen op latere leeftijd Bekijk deze video » We zijn er bijna: scheidsrechter Japik doet volgens zijn vrouw altijd alsof hij gelijk heeft Bekijk deze video » Nieuw seizoen We zijn er bijna! start 3 september op NPO 1: bekijk eerste beelden Bekijk deze video »
Monday 2 September om 10:40

Morgen gaat een nieuw seizoen van We zijn er bijna! van start en het wordt weer ouderwets genieten van 43 ouderen die elkaar niet kennen maar samen gaan kamperen. Uiteraard wordt er jeu de boules gespeeld, zodat de vakantiegangers elkaar beter leren kennen. “Nu weet ik dat ze Sylvia heet. Oh nee, Anja!”

Bekijk de beelden van de nieuwe reeks van We zijn er bijna! hieronder. We zijn er bijna! is vanaf dinsdag 3 september om 20.30 uur te zien op NPO 1.

Actuele video's

Meer actuele video's