Zaterdag start Te Land, Ter Zee en in de Lucht: 'Viel van mijn stoel van het lachen' (video)

Zaterdag start Te Land, Ter Zee en in de Lucht: 'Viel van mijn stoel van het lachen' (video)

Saturday 31 August om 10:13

Zaterdag start <em>Te Land, Ter Zee en in de Lucht</em>: 'Viel van mijn stoel van het lachen' (video) Vanaf zaterdag 31 augustus start het nieuwe seizoen van Te Land, Ter Zee en in de Lucht op RTL4. Presentatoren Ruben Nicolai en Gerard Joling kijken met veel plezier terug op de opnames, zo vertelden ze vrijdag in Shownieuws. Gerard viel zelfs geregeld van zijn stoel van het lachen. _Te Land, Ter Zee en in de Lucht is vanaf zaterdag 31 augustus wekelijks te zien bij RTL4. Je kan vanaf dan de beste fragmenten van Te Land, Ter Zee en in de Lucht terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen: 'Deze RTL4-ster wil ik niet aan tafel bij Vandaag Inside' Bekijk deze video » Te Land, Ter Zee En In De Lucht is terug: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Tina Nijkamp in RTL Boulevard over nieuw tv-seizoen: "Volgende week barst het echt los" Bekijk deze video »
TV :

Vanaf zaterdag 31 augustus start het nieuwe seizoen van Te Land, Ter Zee en in de Lucht op RTL4. Presentatoren Ruben Nicolai en Gerard Joling kijken met veel plezier terug op de opnames, zo vertelden ze vrijdag in Shownieuws. Gerard viel zelfs geregeld van zijn stoel van het lachen.

_Te Land, Ter Zee en in de Lucht is vanaf zaterdag 31 augustus wekelijks te zien bij RTL4. Je kan vanaf dan de beste fragmenten van Te Land, Ter Zee en in de Lucht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's