Eva Jinek laat eerste beelden nieuwe talkshow-studio zien met bijzondere tafel

Eva Jinek laat eerste beelden nieuwe talkshow-studio zien met bijzondere tafel

<em>Eva Jinek</em> laat eerste beelden nieuwe talkshow-studio zien met bijzondere tafel Eva Jinek is terug bij de NPO en vanaf 2 september 2024 presenteert ze op NPO 1 haar eigen talkshow Eva. Ze voert in de vooravond het gesprek van de dag aan tafel met haar gasten, maar er is ook ruimte voor muziek en cultuur. Eva wordt uitgezonden van maandag tot en met donderdag, op vrijdag wordt om 19.00 uur Carrie op vrijdag uitgezonden. Bekijk de beelden van de nieuwe talkshow-studio van Eva Jinek hieronder. De nieuwe talkshow Eva is vanaf 2 september van maandag tot en met donderdag om 19.00 uur te zien bij NPO 1. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek) Eva Jinek slaat terug na reacties op onthulling over wangedrag Bert Huisjes (video) Bekijk deze video » Zien: Eva Jinek gaat los op podium Muziekfeest op het Plein in Goes Bekijk deze video » Eva Jinek na opnames pilot nieuwe talkshow: 'Ik heb het gemist!' (video) Bekijk deze video »
Monday 19 August om 11:46

Eva Jinek is terug bij de NPO en vanaf 2 september 2024 presenteert ze op NPO 1 haar eigen talkshow Eva. Ze voert in de vooravond het gesprek van de dag aan tafel met haar gasten, maar er is ook ruimte voor muziek en cultuur. Eva wordt uitgezonden van maandag tot en met donderdag, op vrijdag wordt om 19.00 uur Carrie op vrijdag uitgezonden.

Bekijk de beelden van de nieuwe talkshow-studio van Eva Jinek hieronder. De nieuwe talkshow Eva is vanaf 2 september van maandag tot en met donderdag om 19.00 uur te zien bij NPO 1.

Actuele video's

Meer actuele video's