De Bondgenoten: Jason en Diederik zien Britt wel zitten

De Bondgenoten: Jason en Diederik zien Britt wel zitten

<em>De Bondgenoten</em>: Jason en Diederik zien Britt wel zitten In De Bondgenoten nemen Jason en Diederick de dames even door. Nieuwkomer Britt valt wel in de smaak bij de heren, al zijn de meningen ook wat verdeeld. En wat vindt Britt zelf van de mannen? Bekijk het fragment van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv De Bondgenoten: Beau wordt woest als Serena een hap kaas neemt Bekijk deze video » De Bondgenoten: Fatima wil knuffel van Jason na naaistreek Bekijk deze video » Jason voelt zich een 'vuilniszak' in De Bondgenoten, Fatima: 'Boeit me niet' Bekijk deze video »
TV :
Friday 16 August om 14:00

In De Bondgenoten nemen Jason en Diederick de dames even door. Nieuwkomer Britt valt wel in de smaak bij de heren, al zijn de meningen ook wat verdeeld. En wat vindt Britt zelf van de mannen?

Bekijk het fragment van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's