Amsterdammer Mikael (11) moet het land uit, maar wil blijven: 'We geven niet op' (video)

Amsterdammer Mikael (11) moet het land uit, maar wil blijven: 'We geven niet op' (video)

Thursday 1 August om 20:37

Amsterdammer <em>Mikael</em> (11) moet het land uit, maar wil blijven: 'We geven niet op' (video) Het was gisteren een beladen dag voor de 11-jarige Mikael. Woensdag werd besloten dat hij moet worden uitgezet naar ArmeniĆ«, waar hij nog nooit is geweest. Eigenlijk zou hij na de zomer naar het gymnasium gaan, maar alles is nu onzeker. 'Ik wil mijn middelbare school afmaken en daarna gewoon werken.' Mikael en zijn familie geven niet op. Bekenden startten een petitie om hem in Nederland te houden. Ook burgemeester Femke Halsema sprak haar steun uit. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Dode aangetroffen in brandende tractor in Brummen (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Lichaam gevonden in Scheybeeck Garden, Beverwijk: park gesloten Bekijk deze video » Hart van Nederland: politie voert grote zoekactie uit naar vermiste man (58) in duinen Bergen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Amsterdammer Mikael (11) moet het land uit, maar wil blijven: 'We geven niet op' (video)

Het was gisteren een beladen dag voor de 11-jarige Mikael. Woensdag werd besloten dat hij moet worden uitgezet naar Armeniƫ, waar hij nog nooit is geweest. Eigenlijk zou hij na de zomer naar het gymnasium gaan, maar alles is nu onzeker. 'Ik wil mijn middelbare school afmaken en daarna gewoon werken.' Mikael en zijn familie geven niet op. Bekenden startten een petitie om hem in Nederland te houden. Ook burgemeester Femke Halsema sprak haar steun uit.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's