Netflix wordt aangeklaagd door stalkster uit Baby Reindeer (Shownieuws)

Netflix wordt aangeklaagd door stalkster uit Baby Reindeer (Shownieuws)

<em>Netflix</em> wordt aangeklaagd door stalkster uit <em>Baby Reindeer</em> (<em>Shownieuws</em>) Netflix wordt aangeklaagd door stalkster Fiona Harvey, Martha uit Baby Reindeer. Deze serie staat nog altijd in de top 10 van best bekeken series van de streamingsdienst in Nederland en in vele andere landen. StalksterHarvey blijft erbij dat hoe zij is neergezet in de serie, op leugens gebaseerd is en ontkent alles. Hoofdrolspeler en daadwerkelijk slachtoffer Richard Gadd (Donny in de serie) is van mening dat het wel degelijk om een waargebeurd verhaal gaat. Netflix ziet een en ander dan ook met vertrouwen tegemoet. Maar er is meer, weet Shownieuws te melden. De advocate van een eerder slachtoffer van stalkster Fiona doet ook een boekje open over hoe bedreigd zij zich zelf voelt... Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen over De Oranjezomer: 'Hélène Hendriks doet het geweldig' (video) Bekijk deze video » Richard Gadd (Baby Reindeer) over échte stalker: '41071 e-mails, 350 uur op voicemail...' Bekijk deze video » Moedermaffia seizoen 2: Jorrit ziet schoonmoeder als 'nanny from hell' Bekijk deze video »
Entertainment :
Sunday 9 June om 09:36

Netflix wordt aangeklaagd door stalkster Fiona Harvey, Martha uit Baby Reindeer. Deze serie staat nog altijd in de top 10 van best bekeken series van de streamingsdienst in Nederland en in vele andere landen.

Stalkster
Harvey blijft erbij dat hoe zij is neergezet in de serie, op leugens gebaseerd is en ontkent alles. Hoofdrolspeler en daadwerkelijk slachtoffer Richard Gadd (Donny in de serie) is van mening dat het wel degelijk om een waargebeurd verhaal gaat. Netflix ziet een en ander dan ook met vertrouwen tegemoet. Maar er is meer, weet Shownieuws te melden. De advocate van een eerder slachtoffer van stalkster Fiona doet ook een boekje open over hoe bedreigd zij zich zelf voelt...

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.



Actuele video's

Meer actuele video's