Goede Tijden, Slechte Tijden: bekijk hier de beste bloopers van afgelopen seizoen

Goede Tijden, Slechte Tijden: bekijk hier de beste bloopers van afgelopen seizoen

<em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em>: bekijk hier de beste bloopers van afgelopen seizoen Vanwege de zomerstop van Goede Tijden, Slechte Tijden moeten we het even zonder de soap doen. Maar gelukkig zijn er nu beelden van de beste bloopers van afgelopen seizoen. Op de set ging er weer van alles mis en dat is toch altijd heerlijk om te zien… Bekijk de bloopers van GTST hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) GTST: kijkers van slag door dramatische cliffhanger met Nola, 'intens hard gehuild' Bekijk deze video » Cliffhanger Goede Tijden, Slechte Tijden: bekijk beelden van achter de schermen Bekijk deze video » Opnieuw drama in Huize Sanders (GTST): Janine wordt ontvoerd (video) Bekijk deze video »
Friday 7 June om 14:10

Vanwege de zomerstop van Goede Tijden, Slechte Tijden moeten we het even zonder de soap doen. Maar gelukkig zijn er nu beelden van de beste bloopers van afgelopen seizoen. Op de set ging er weer van alles mis en dat is toch altijd heerlijk om te zien…

Bekijk de bloopers van GTST hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's