Samenvatting Tour de France etappe 12: Ion Izagirre zegeviert na indrukwekkende afdaling

Samenvatting Tour de France etappe 12: Ion Izagirre zegeviert na indrukwekkende afdaling

Donderdag 13 juli 2023 om 19:57

Ion Izagirre heeft de twaalfde etappe van de Tour de France gewonnen. De Spanjaard wist zich in de kopgroep van de dag te bevinden en lanceerde op het juiste moment een aanval tijdens de slotklim. Met een indrukwekkende afdaling wist hij voldoende voorsprong te behouden op de rest van de kopgroep.

Tekst gaat verder onder de video.

Samenvatting <em>Tour de France</em> etappe 12: <em>Ion Izagirre</em> zegeviert na indrukwekkende afdaling Ion Izagirre heeft de twaalfde etappe van de Tour de France gewonnen. De Spanjaard wist zich in de kopgroep van de dag te bevinden en lanceerde op het juiste moment een aanval tijdens de slotklim. Met een indrukwekkende afdaling wist hij voldoende voorsprong te behouden op de rest van de kopgroep. Tekst gaat verder onder de video. KlassementJonas Vingegaard behoudt de gele trui, terwijl Jasper Philipsen de groene trui draagt. Neilson Powless is momenteel in het bezit van de bolletjestrui, terwijl Tadej Pogacar de witte trui draagt. Ondanks de drie zware Alpenritten die nog volgen, heeft Pogacar nog geen aanval gedaan op de gele trui. Bekijk de samenvatting van de elfde etappe van Tour de France hierboven. Bekijk ook het volledige etappeschema van de Tour de France 2023. Bekijk ook Samenvatting Tour de France etappe 10: Pello Bilbao eert overleden Mäder Bekijk deze video » Samenvatting Tour de France etappe 11: Jasper Philipsen sprint naar vierde ritzege Bekijk deze video »
Wielrennen :
Samenvatting Tour de France etappe 12: Ion Izagirre zegeviert na indrukwekkende afdaling

Klassement
Jonas Vingegaard behoudt de gele trui, terwijl Jasper Philipsen de groene trui draagt. Neilson Powless is momenteel in het bezit van de bolletjestrui, terwijl Tadej Pogacar de witte trui draagt. Ondanks de drie zware Alpenritten die nog volgen, heeft Pogacar nog geen aanval gedaan op de gele trui.

Bekijk de samenvatting van de elfde etappe van Tour de France hierboven. Bekijk ook het volledige etappeschema van de Tour de France 2023.

Actuele video's

Meer actuele video's