Samenvatting Tour de France etappe 10: Pello Bilbao eert overleden Mäder

Samenvatting Tour de France etappe 10: Pello Bilbao eert overleden Mäder

Samenvatting <em>Tour de France</em> etappe 10: Pello Bilbao eert overleden Mäder De tiende etappe in de Tour de France is gewonnen door Pello Bilbao. De Spanjaard van Bahrain-Victorious was in een sprint van een kopgroep de sterkste. Voor de wielrenner is het een emotionele overwinning. Een maand geleden overleed zijn ploeggenoot Gino Mäder na een val in de Ronde van Zwitserland. Bekijk de samenvatting van de tweede etappe van Tour de France hierboven. Bekijk ook het volledige etappeschema van de Tour de France 2023. Bekijk ook Marcel is totaal geen wielrenliefhebber, 'een hele domme sport!' (Marcel & Gijs) Bekijk deze video » Tour de France: Mark Cavendish valt en kan laatste tour niet afmaken (video) Bekijk deze video » Zien: Annemiek van Vleuten domineert met vierde eindzege in Giro Donne Bekijk deze video »
Sport :
Samenvatting Tour de France etappe 10: Pello Bilbao eert overleden Mäder
Dinsdag 11 juli 2023 om 21:12

De tiende etappe in de Tour de France is gewonnen door Pello Bilbao. De Spanjaard van Bahrain-Victorious was in een sprint van een kopgroep de sterkste. Voor de wielrenner is het een emotionele overwinning. Een maand geleden overleed zijn ploeggenoot Gino Mäder na een val in de Ronde van Zwitserland.

Bekijk de samenvatting van de tweede etappe van Tour de France hierboven. Bekijk ook het volledige etappeschema van de Tour de France 2023.

Actuele video's

Meer actuele video's