Marcel is totaal geen wielrenliefhebber, 'een hele domme sport!' (Marcel & Gijs)

Marcel is totaal geen wielrenliefhebber, 'een hele domme sport!' (Marcel & Gijs)

Vrijdag 30 juni 2023 om 09:44

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van donderdag 29 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv.

Marcel is totaal geen wielrenliefhebber, 'een hele domme sport!' <em>(Marcel &amp; Gijs)</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van donderdag 29 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv. Zaterdag gaat de Tour de France van start. Maar Marcel van Roosmalen blijkt totaal geen fan te zijn van de sport wielrennen, zo vertelt hij in zijn talkshow Marcel & Gijs. "Ze doen een hele domme sport, je gaat van A naar B en dat is het", zegt Marcel. Marcel & Gijs is elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.
TV :

Zaterdag gaat de Tour de France van start. Maar Marcel van Roosmalen blijkt totaal geen fan te zijn van de sport wielrennen, zo vertelt hij in zijn talkshow Marcel & Gijs. "Ze doen een hele domme sport, je gaat van A naar B en dat is het", zegt Marcel.

Marcel & Gijs is elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's