Lang Leve De Liefde: Sander en Chantal hadden seks op eerste date

Lang Leve De Liefde: Sander en Chantal hadden seks op eerste date

Monday 21 November 2022 om 17:33

Sander en Chantal hebben het erg naar hun zin in het huis van de liefde. Ze leren elkaar goed kennen en zijn niet vies van een uitgebreide tongzoen en seks op de eerste avond. De vonk sloeg echt over toen ze samen in de jacuzzi zaten. Chantal: "Het gevoel wordt alleen maar sterker. "Nu zijn we een echt setje, ik ben echt verliefd op jou. Wil je mijn meisje zijn?," aldus de verliefde Sander. Chantal beantwoorde dit met een dikke kus.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Sander en Chantal hadden seks op eerste date Sander en Chantal hebben het erg naar hun zin in het huis van de liefde. Ze leren elkaar goed kennen en zijn niet vies van een uitgebreide tongzoen en seks op de eerste avond. De vonk sloeg echt over toen ze samen in de jacuzzi zaten. Chantal: "Het gevoel wordt alleen maar sterker. "Nu zijn we een echt setje, ik ben echt verliefd op jou. Wil je mijn meisje zijn?," aldus de verliefde Sander. Chantal beantwoorde dit met een dikke kus. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve De Liefde: Kim heeft nog nooit wijn geproefd, Marcel is ‘stouter’ Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: onenigheid over hoe je vanille uitspreekt Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Jana stuurt mening over Zino in codetaal naar vriendinnen Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's