Beste Zangers: emotioneel optreden Matthijn Buwalda voor Tangarine maakt indruk (video)

Beste Zangers: emotioneel optreden Matthijn Buwalda voor Tangarine maakt indruk (video)

Sunday 27 October om 09:23

<em>Beste Zangers</em>: emotioneel optreden Matthijn Buwalda voor Tangarine maakt indruk (video) Matthijn Buwalda heeft zaterdag indruk gemaakt met zijn emotionele, Nederlandse versie van het nummer In Your Thoughts van Tangarine. Bekijk het optreden hierboven. MoederEen emotioneel optreden zaterdagavond in Beste Zangers voor de broers van Tangarine. De moeder van Arnout en Sander lijdt aan gehoorverlies. De broers wilden haar een nummer geven, voordat ze het niet meer kon horen. Binnen een dag ontstond het nummer In Your Thoughts. Matthijn Buwalda zingt een eigen, Nederlandse versie. Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Guus Meeuwis in Vlaamse versie Beste Zangers: deur open voor Nederlandse editie? Bekijk deze video » Beste Zangers 2024: SERA zingt Wat wil je van mij van Hannah Mae Bekijk deze video » Beste Zangers: Matthijn Buwalda ontroert Hannah Mae met Als jij me nu kon zien Bekijk deze video »
TV :
Beste Zangers: emotioneel optreden Matthijn Buwalda voor Tangarine maakt indruk (video)

Matthijn Buwalda heeft zaterdag indruk gemaakt met zijn emotionele, Nederlandse versie van het nummer In Your Thoughts van Tangarine. Bekijk het optreden hierboven.

Moeder
Een emotioneel optreden zaterdagavond in Beste Zangers voor de broers van Tangarine. De moeder van Arnout en Sander lijdt aan gehoorverlies. De broers wilden haar een nummer geven, voordat ze het niet meer kon horen. Binnen een dag ontstond het nummer In Your Thoughts. Matthijn Buwalda zingt een eigen, Nederlandse versie.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's