Zien: dit zijn de winnaars van Een Eigen Huis (video)

Zien: dit zijn de winnaars van Een Eigen Huis (video)

Sunday 27 October om 08:50

Zien: dit zijn de winnaars van <em>Een Eigen Huis</em> (video) Het NET5-programma Een Eigen Huis kwam vrijdag tot een hoogtepunt met een zinderende finale. Al twee maanden kunnen we de ontwikkelingen in Voorthuizen volgen, maar nu blijft er toch echt maar één winnaar over. Wie gaan het worden? Shownieuws was bij de onthulling én sprak met de winnaars. Een Eigen Huis was iedere werkdag te zien bij NET5. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Ons Kent Ons vanaf zaterdag te zien bij RTL 4: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Marc-Marie Huijbregts: 'Matthijs van Nieuwkerk weet niet wat hij wil' Bekijk deze video » Ogene maakt comeback met nieuwe naam: 'Een volgend hoofdstuk' (video) Bekijk deze video »
TV :

Het NET5-programma Een Eigen Huis kwam vrijdag tot een hoogtepunt met een zinderende finale. Al twee maanden kunnen we de ontwikkelingen in Voorthuizen volgen, maar nu blijft er toch echt maar één winnaar over. Wie gaan het worden? Shownieuws was bij de onthulling én sprak met de winnaars.

Een Eigen Huis was iedere werkdag te zien bij NET5. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's