Tahmina Akefi geeft reactie op kritiek na boek Peter R. de Vries: "Trap na" (video)

Tahmina Akefi geeft reactie op kritiek na boek Peter R. de Vries: "Trap na" (video)

Wednesday 16 November 2022 om 21:37

Tahmina Akefi heeft een boek geschreven over haar relatie met Peter R. de Vries aan de hand van belangrijke data. Het was Peters idee, maar ze hebben het niet samen kunnen afmaken. Er verschijnt echter veel kritiek op het boek.

<em>Tahmina Akefi</em> geeft reactie op kritiek na boek <em>Peter R. de Vries</em>: &quot;Trap na&quot; (video) Tahmina Akefi heeft een boek geschreven over haar relatie met Peter R. de Vries aan de hand van belangrijke data. Het was Peters idee, maar ze hebben het niet samen kunnen afmaken. Er verschijnt echter veel kritiek op het boek. Trap na"We hebben gezamenlijk vijf hoofdstukken geschreven, verder is het niet gekomen helaas", aldus Akefi. Toch verschijnt er veel kritiek op het boek, hoe gaat ze daarmee om? "Je ligt al op de bodem van de hel en dan krijg je een trap na." Bekijk de video hierboven. Bekijk ook Kees van der Spek bij Jinek: 'Veel aan Peter R. de Vries gedacht op zijn verjaardag' Bekijk deze video » Tahmina Akefi (vriendin Peter R. de Vries) over boek: 'Het enige wat er nog van ons is' Bekijk deze video » Jinek: John van den Heuvel over gedwongen ontslag van zijn vrouw als kleuterjuf Bekijk deze video »
TV :

Trap na
"We hebben gezamenlijk vijf hoofdstukken geschreven, verder is het niet gekomen helaas", aldus Akefi. Toch verschijnt er veel kritiek op het boek, hoe gaat ze daarmee om? "Je ligt al op de bodem van de hel en dan krijg je een trap na."

Bekijk de video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's