Mismatch in LLDL: Dion weigert Amsterdam te bezoeken, maar Lindsay woont er (video)

Mismatch in LLDL: Dion weigert Amsterdam te bezoeken, maar Lindsay woont er (video)

Vrijdag 15 maart om 16:46

Mismatch in <em>LLDL</em>: Dion weigert Amsterdam te bezoeken, maar Lindsay woont er (video) Dion vertelt in Lang Leve de Liefde dat hij een diehard Utrecht-supporter is, maar Lindsay laat zien dat ze de drie kruizen op haar arm heet getattoeerd. Hier is Dion niet heel blij mee. Hij komt liever niet in de hoofdstad. Zou dit al een 1-0 achterstand opleveren voor hun date? Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang leve de liefde: Hylke wacht een uur voor niks in de badkamer Bekijk deze video » Ongemakkelijke ontmoeting Lucinda en Ascha in Lang Leve de Liefde: 'Aparte naam' (video) Bekijk deze video » Bijzondere date in Lang leve de liefde: valt Martin in slaap bij soundhealing? Bekijk deze video »
TV :

Dion vertelt in Lang Leve de Liefde dat hij een diehard Utrecht-supporter is, maar Lindsay laat zien dat ze de drie kruizen op haar arm heet getattoeerd. Hier is Dion niet heel blij mee. Hij komt liever niet in de hoofdstad. Zou dit al een 1-0 achterstand opleveren voor hun date?

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's