De Augurkenkoning: Oos krijgt 'op z'n sodemieter' van zijn werknemer

De Augurkenkoning: Oos krijgt 'op z'n sodemieter' van zijn werknemer

<em>De Augurkenkoning</em>: Oos krijgt 'op z'n sodemieter' van zijn werknemer Bekijk in de video hierboven: superfan Julia dolblij met nieuw seizoen De Augurkenkoning In De Augurkenkoning besluit Oos zijn werknemer even te helpen, maar hij hoeft niet te rekenen op een compliment. De grote baas van het augurkenimperium krijgt ervan langs omdat hij het niet goed doet. Oos geeft toe dat hij zich er eigenlijk ook niet mee moet bemoeien. “Dan krijg ik ook op m’n sodemieter. Nou ja, prima toch?” Bekijk de beelden van De Augurkenkoning hieronder. Het nieuwe seizoen van De Augurkenkoning is vanaf 10 oktober iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van De Augurkenkoning terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Oos Kesbeke lief tegen werknemer in De Augurkenkoning: 'Je bent een eigenwijze lul' Bekijk deze video » Laatste aflevering De Augurkenkoning: uitje Lissabon 'beetje lastig voor de bilnaad' Bekijk deze video » Donderdag seizoen 3 Augurkenkoning van start: "Slecht nieuws, iets heel treurigs over Frans" Bekijk deze video »
TV :
Thursday 10 October om 14:53

Bekijk in de video hierboven: superfan Julia dolblij met nieuw seizoen De Augurkenkoning

In De Augurkenkoning besluit Oos zijn werknemer even te helpen, maar hij hoeft niet te rekenen op een compliment. De grote baas van het augurkenimperium krijgt ervan langs omdat hij het niet goed doet. Oos geeft toe dat hij zich er eigenlijk ook niet mee moet bemoeien. “Dan krijg ik ook op m’n sodemieter. Nou ja, prima toch?”

Bekijk de beelden van De Augurkenkoning hieronder.

Het nieuwe seizoen van De Augurkenkoning is vanaf 10 oktober iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van De Augurkenkoning terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's