Laatste aflevering De Augurkenkoning: uitje Lissabon 'beetje lastig voor de bilnaad'

Laatste aflevering De Augurkenkoning: uitje Lissabon 'beetje lastig voor de bilnaad'

Laatste aflevering <em>De Augurkenkoning</em>: uitje Lissabon 'beetje lastig voor de bilnaad' In de laatste aflevering van De Augurkenkoning is te zien dat Oos Kesbeke met zijn collega's afreist naar Lissabon. Tijdens het uitje gaan ze touren met de fiets en Oos is dolenthousiast. Alleen is het fysiek niet een pretje, maar hij vindt het ‘een beetje lastig voor de bilnaad’. Bekijk de beelden van De Augurkenkoning hieronder. De Augurkenkoning is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van De Augurkenkoning terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Kijkcijfers donderdag: De Bauers - 20 jaar later blijft ongekend populair, drama voor SBS6 Bekijk deze video » Paniek in De Augurkenkoning bij blunder in fabriek: 'Welke stommeling doet dat nou?!' Bekijk deze video » Oos Kesbeke lief tegen werknemer in De Augurkenkoning: 'Je bent een eigenwijze lul' Bekijk deze video »
Thursday 6 June om 13:08

In de laatste aflevering van De Augurkenkoning is te zien dat Oos Kesbeke met zijn collega's afreist naar Lissabon. Tijdens het uitje gaan ze touren met de fiets en Oos is dolenthousiast. Alleen is het fysiek niet een pretje, maar hij vindt het ‘een beetje lastig voor de bilnaad’.

Bekijk de beelden van De Augurkenkoning hieronder.

De Augurkenkoning is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van De Augurkenkoning terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's