Lang Leve de Liefde: geeft 'rupsje' Rubin zijn date Janne vleugels?

Lang Leve de Liefde: geeft 'rupsje' Rubin zijn date Janne vleugels?

<em>Lang Leve de Liefde</em>: geeft 'rupsje' Rubin zijn date Janne vleugels? In Lang Leve de Liefde schenkt Rubin direct een glaasje water in voor Janne. Zij geeft aan zenuwachtig te zijn en wil als eerste haar cadeautjes aan hem geven. Rubin geeft haar op zijn beurt een paar sokken en een knuffeltje van een rups. Zijn bijnaam is namelijk 'rupsje'. Zal hij zijn date Janne later vleugels geven? Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Morisa's intenties zijn duidelijk, hij heeft een sexy kado voor Elisa Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'house'-opa komt dance moves leren maar niet aan Herald Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Theo zou Claudia graag aan bed willen vastbinden Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 1 October om 20:22

In Lang Leve de Liefde schenkt Rubin direct een glaasje water in voor Janne. Zij geeft aan zenuwachtig te zijn en wil als eerste haar cadeautjes aan hem geven. Rubin geeft haar op zijn beurt een paar sokken en een knuffeltje van een rups. Zijn bijnaam is namelijk 'rupsje'. Zal hij zijn date Janne later vleugels geven?

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's