Wilders DREIGT over asielnoodwet: "Als we dat niet krijgen heeft het kabinet een probleem" (HvNL)

Wilders DREIGT over asielnoodwet: "Als we dat niet krijgen heeft het kabinet een probleem" (HvNL)

<em>Wilders</em> DREIGT over <em>asielnoodwet</em>: &quot;Als we dat niet krijgen heeft het kabinet een probleem&quot; (<em>HvNL</em>) Voor de camera van Hart van Nederland is PVV leider Geert Wilders onverbiddelijk. Hij blijft erbij dat de asielnoodwet er moet komen omdat dat is zo afgesproken. "Als we dat niet krijgen, dan heeft het kabinet een probleem" dreigt Wilders. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: drie doden in Amersfoort nadat auto op boom botst en in water belandt Bekijk deze video » De Avondshow met Arjen Lubach: Efteling heeft maatregelen getroffen tegen Wilders (video) Bekijk deze video » Dick Schoof over racistische uitspraken PVV-staatssecretaris Jansen: 'Dat kan echt niet' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Tuesday 1 October om 20:11

Voor de camera van Hart van Nederland is PVV leider Geert Wilders onverbiddelijk. Hij blijft erbij dat de asielnoodwet er moet komen omdat dat is zo afgesproken. "Als we dat niet krijgen, dan heeft het kabinet een probleem" dreigt Wilders.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's