Monique en Jan Smit na 'ruzie' even tegelijk op podium: gaan ze samen optreden?

Monique en Jan Smit na 'ruzie' even tegelijk op podium: gaan ze samen optreden?

<em>Monique en Jan Smit</em> na 'ruzie' even tegelijk op podium: gaan ze samen optreden? Monique Smit had de eer om tijdens het Hoorn Zingt Hollands-festival haar broer Jan Smit aan te kondigen. Er gaan al jaren geruchten dat de twee ruzie hebben, maar dit wordt vooralsnog ontkend door broer en zus. Nu staan ze voor het eerst sinds tijden weer samen op het podium, is er een kans dat ze ook samen een optreden gaan verzorgen? Monique geeft antwoord... Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Simon Keizer staat open voor reünie met Nick: 'Waar kan ik tekenen?' (video) Bekijk deze video » Shownieuws: 'Alles is weg bij Jan Smits bonusdochter Fem' Bekijk deze video » Shownieuws: Jan Smit wordt makelaar in Spanje, maar 'heeft er geen verstand van' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Thursday 5 September om 13:59

Monique Smit had de eer om tijdens het Hoorn Zingt Hollands-festival haar broer Jan Smit aan te kondigen. Er gaan al jaren geruchten dat de twee ruzie hebben, maar dit wordt vooralsnog ontkend door broer en zus. Nu staan ze voor het eerst sinds tijden weer samen op het podium, is er een kans dat ze ook samen een optreden gaan verzorgen? Monique geeft antwoord...

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's