Bouke Scholten in ziekenhuis opgenomen: optredens voorlopig geannuleerd (Shownieuws)

Bouke Scholten in ziekenhuis opgenomen: optredens voorlopig geannuleerd (Shownieuws)

<em>Bouke Scholten</em> in ziekenhuis opgenomen: optredens voorlopig geannuleerd (<em>Shownieuws</em>) Slecht nieuws voor de fans van Bouke Scholten, want zijn optredens gaan voorlopig niet door. De Nederlandse Elvis ligt momenteel in het ziekenhuis. Bouke heeft buikklachtenBouke kan noodgedwongen voorlopig niet optreden, vanwege ernstige buikklachten. De zanger heeft ook last van hoge koorts, dus hij is opgenomen in het ziekenhuis voor onderzoek. Bouke treedt al een tijdje op met pijn maar de festivalshows worden nu geannuleerd en shows van de theatertour worden uitgesteld. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Bouke & The ElvisMatters Band spelen 'Burning Love' tijdens laatste Oranjezomer (video) Bekijk deze video » Zien: Bouke Scholten zingt prachtige Elvis-medley in De Oranjezomer (video) Bekijk deze video » Bouke is ziek en treedt voorlopig niet op: bekijk zijn statement Bekijk deze video »
Muziek :
Thursday 5 September om 09:53

Slecht nieuws voor de fans van Bouke Scholten, want zijn optredens gaan voorlopig niet door. De Nederlandse Elvis ligt momenteel in het ziekenhuis.

Bouke heeft buikklachten
Bouke kan noodgedwongen voorlopig niet optreden, vanwege ernstige buikklachten. De zanger heeft ook last van hoge koorts, dus hij is opgenomen in het ziekenhuis voor onderzoek. Bouke treedt al een tijdje op met pijn maar de festivalshows worden nu geannuleerd en shows van de theatertour worden uitgesteld.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's