Zien: o.a. Johnny de Mol en Gerard Joling in Grote Sinterklaasfilm 2024 (video)

Zien: o.a. Johnny de Mol en Gerard Joling in Grote Sinterklaasfilm 2024 (video)

Wednesday 4 September om 20:21

Zien: o.a. Johnny de Mol en Gerard Joling in <em>Grote Sinterklaasfilm</em> 2024 (video) De nieuwe Grote Sinterklaasfilm, Stamppij in de Bakkerij, belooft weer een mega spannend avontuur te worden voor de Sint en zijn pieten. Want wie bakt de lekkerste pepernoten van het hele land? Dat moet uitgezocht worden. Daarvoor zijn niet alleen de Sint en zijn pieten te zien op het witte doek, maar ook een heel blik aan BN'ers. Zo zie je onder andere Johnny de Mol, Gerard Joling en Martien Meiland in bovenstaande trailer. Bekijk de trailer van De Grote Sinterklaasfilm: Stamppij in de Bakkerij hierboven. De film is vanaf 2 oktober te zien in de bioscoop. Noa Vahle: 'Als Johan Derksen me klef vindt dan vind ik dat prima' Bekijk deze video » Luv' is terug: 'Met Patty Brard, Hélène Hendriks en....' Bekijk deze video » 'John en Kees de Bever te zien Chateau Meiland En Route' Bekijk deze video »
TV :
Zien: o.a. Johnny de Mol en Gerard Joling in Grote Sinterklaasfilm 2024 (video)

De nieuwe Grote Sinterklaasfilm, Stamppij in de Bakkerij, belooft weer een mega spannend avontuur te worden voor de Sint en zijn pieten. Want wie bakt de lekkerste pepernoten van het hele land? Dat moet uitgezocht worden. Daarvoor zijn niet alleen de Sint en zijn pieten te zien op het witte doek, maar ook een heel blik aan BN'ers. Zo zie je onder andere Johnny de Mol, Gerard Joling en Martien Meiland in bovenstaande trailer.

Bekijk de trailer van De Grote Sinterklaasfilm: Stamppij in de Bakkerij hierboven. De film is vanaf 2 oktober te zien in de bioscoop.

Actuele video's

Meer actuele video's