Shownieuws-studio verdrietig na opmerking Rob de Nijs over zijn zoontje

Shownieuws-studio verdrietig na opmerking Rob de Nijs over zijn zoontje

Shownieuws-studio verdrietig na opmerking <em>Rob de Nijs</em> over zijn zoontje Het gaat helaas niet goed met Rob de Nijs, die al meerdere jaren aan Parkinson lijdt. Evert Santegoeds weet meer, na het lezen van het interview met Robs vrouw Jet in LINDA.: 'Stapje voor stapje gaat hij achteruit. Het is een progressieve ziekte, eigenlijk is het elke dag een beetje slechter dan gisteren.' Santegoeds deelt ook een anekdote van Rob over zijn zoontje Julius die de Shownieuws-studio niet onberoerd laat. Bekijk het fragment hierboven. Bekijk ook Jet de Nijs: 'Rob en ik weten.. de tijd is nu' Bekijk deze video » Zien: zo straalde Rob de Nijs op de bruiloft van zijn zoon (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Wednesday 21 August om 08:05

Het gaat helaas niet goed met Rob de Nijs, die al meerdere jaren aan Parkinson lijdt. Evert Santegoeds weet meer, na het lezen van het interview met Robs vrouw Jet in LINDA.: 'Stapje voor stapje gaat hij achteruit. Het is een progressieve ziekte, eigenlijk is het elke dag een beetje slechter dan gisteren.'

Santegoeds deelt ook een anekdote van Rob over zijn zoontje Julius die de Shownieuws-studio niet onberoerd laat. Bekijk het fragment hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's