Nieuw seizoen Lang leve de liefde: 'Dit gaat iets heel bijzonders worden'

Nieuw seizoen Lang leve de liefde: 'Dit gaat iets heel bijzonders worden'

Nieuw seizoen <em>Lang leve de liefde</em>: 'Dit gaat iets heel bijzonders worden' Lang leve de liefde keert binnenkort terug met een nieuw seizoen en de eerste beelden beloven alweer veel goeds. Twee singles kijken elkaar diep in de ogen en er lijkt een bijzondere klik te ontstaan. Ontstaat er veel liefde in nieuwe reeks?In Lang leve de liefde stappen twee vrijgezellen een villa in die aan elkaar zijn gekoppeld. In voorgaande seizoenen hebben we kunnen zien dat deze manier van daten regelmatig uitloopt op een fiasco, maar zo nu en dan schiet Cupido raak. In een fragment lijkt het erop dat twee singles elkaar helemaal hebben gevonden. “Ik denk dat dit iets heel bijzonders gaat worden.” Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hieronder. Het nieuwe seizoen van Lang leve de liefde is vanaf 2 september iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) B&B Vol Liefde: 'Ik wil bruidsmeisje op bruiloft van Robert Jan en Els zijn' Bekijk deze video » Maandag in B&B Vol Liefde: 'Ik kan niet knippen, je kunt nog nee zeggen' Bekijk deze video » Malgosia (B&B Vol Liefde) slaat terug: 'Ik bepaal ZELF na hoeveel nachten ik met iemand naar bed ga' Bekijk deze video »
Monday 19 August om 16:02

Lang leve de liefde keert binnenkort terug met een nieuw seizoen en de eerste beelden beloven alweer veel goeds. Twee singles kijken elkaar diep in de ogen en er lijkt een bijzondere klik te ontstaan.

Ontstaat er veel liefde in nieuwe reeks?
In Lang leve de liefde stappen twee vrijgezellen een villa in die aan elkaar zijn gekoppeld. In voorgaande seizoenen hebben we kunnen zien dat deze manier van daten regelmatig uitloopt op een fiasco, maar zo nu en dan schiet Cupido raak. In een fragment lijkt het erop dat twee singles elkaar helemaal hebben gevonden. “Ik denk dat dit iets heel bijzonders gaat worden.”

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hieronder.

Het nieuwe seizoen van Lang leve de liefde is vanaf 2 september iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's