Zien: romantische video Noa Vahle en vriend Tim eindigt met tackle en valpartij

Zien: romantische video Noa Vahle en vriend Tim eindigt met tackle en valpartij

Monday 5 August om 13:18

Noa Vahle plaatst op haar Instagram stories een zeer romantische video die ze op het strand heeft opgenomen met haar vriend Tim. Maar wie blijft kijken ziet daarna de versie die iets minder liefdevol is. De presentatrice en haar geliefde huppelen over het strand maar Tim valt en tackelt Noa. Door de valpartij eindigen de twee plat in het zand…

Bekijk de social media-beelden in de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: romantische video <em>Noa Vahle</em> en vriend Tim eindigt met tackle en valpartij Noa Vahle plaatst op haar Instagram stories een zeer romantische video die ze op het strand heeft opgenomen met haar vriend Tim. Maar wie blijft kijken ziet daarna de versie die iets minder liefdevol is. De presentatrice en haar geliefde huppelen over het strand maar Tim valt en tackelt Noa. Door de valpartij eindigen de twee plat in het zand… Bekijk de social media-beelden in de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Verslag Noa Vahle verstoord: 'Krijg je dat ook nog, twee dronken Duitsers!' Bekijk deze video » Verrassing Noa Vahle voor jarige moeder Linda de Mol valt in het water (Shownieuws) Bekijk deze video » Zien: Noa Vahle giert het uit door bloedordinaire opmerking Wilfred Genee (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: romantische video Noa Vahle en vriend Tim eindigt met tackle en valpartij

Actuele video's

Meer actuele video's