Samenvatting Tour de France etappe 6: Tadej Pogačar brengt spanning terug in klassement

Samenvatting Tour de France etappe 6: Tadej Pogačar brengt spanning terug in klassement

Vrijdag 7 juli 2023 om 13:03

Tadej Pogacar heeft de zesde etappe van de Tour de France gewonnen. Op de slopende slotklim naar Caurets-Cambasque lanceerde de Sloveense renner een succesvolle aanval op zijn concurrent Jonas Vingegaard, die niet in staat was om te volgen. Met een voorsprong van 24 seconden kwam Pogacar over de finishlijn, waardoor hij het verschil in het algemeen klassement wist te verkleinen.

Tekst gaat verder onder de video.

Samenvatting <em>Tour de France</em> etappe 6: <em>Tadej Pogačar</em> brengt spanning terug in klassement Tadej Pogacar heeft de zesde etappe van de Tour de France gewonnen. Op de slopende slotklim naar Caurets-Cambasque lanceerde de Sloveense renner een succesvolle aanval op zijn concurrent Jonas Vingegaard, die niet in staat was om te volgen. Met een voorsprong van 24 seconden kwam Pogacar over de finishlijn, waardoor hij het verschil in het algemeen klassement wist te verkleinen. Tekst gaat verder onder de video. Etappe 6De tweede Pyreneeënrit van de Tour de France was een memorabele. Jonas Vingegaard wist Jai Hindley uit de gele trui te rijden, maar het was Tadej Pogačar die misschien wel de grootste triomf behaalde. Hij won niet alleen de etappe, maar verkleinde ook zijn achterstand op Vingegaard aanzienlijk. Bekijk de samenvatting van de vijfde etappe van Tour de France hierboven. Bekijk ook het volledige etappeschema van de Tour de France 2023. Bekijk ook Samenvatting Tour de France etappe 4: Jasper Philipsen wint zijn tweede etappe Bekijk deze video » Samenvatting Tour de France etappe 5: Jai Hindley grijpt ritzege en gele trui Bekijk deze video »
Wielrennen :
Samenvatting Tour de France etappe 6: Tadej Pogačar brengt spanning terug in klassement

Etappe 6
De tweede Pyreneeënrit van de Tour de France was een memorabele. Jonas Vingegaard wist Jai Hindley uit de gele trui te rijden, maar het was Tadej Pogačar die misschien wel de grootste triomf behaalde. Hij won niet alleen de etappe, maar verkleinde ook zijn achterstand op Vingegaard aanzienlijk.

Bekijk de samenvatting van de vijfde etappe van Tour de France hierboven. Bekijk ook het volledige etappeschema van de Tour de France 2023.

Actuele video's

Meer actuele video's