Op1 gemist? Annemiek van Vleuten openhartig over griep tijdens Tour de Femmes

Op1 gemist? Annemiek van Vleuten openhartig over griep tijdens Tour de Femmes

Maandag 1 augustus 2022 om 22:59

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 1 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Annemiek van Vleuten heeft op spectaculaire wijze de Tour de Femmes 2022 gewonnen. In de laatste twee etappes kon niemand Van Vleuten volgen en finishte ze met ruime voorsprong op de concurrentie. In Op1 vertelt de kersverse tourwinnaar wat de zege voor haar betekent.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Annemiek van Vleuten</em> openhartig over griep tijdens <em>Tour de Femmes</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 1 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Annemiek van Vleuten heeft op spectaculaire wijze de Tour de Femmes 2022 gewonnen. In de laatste twee etappes kon niemand Van Vleuten volgen en finishte ze met ruime voorsprong op de concurrentie. In Op1 vertelt de kersverse tourwinnaar wat de zege voor haar betekent. Tekst gaat verder onder de video. Flinke buikgriepAnnemiek van Vleuten was de laatste dagen onverslaanbaar, maar in het begin van de Tour kampte de wielrenster met flinke buikgriep: "Ik zat tussen de champagnevelden een Tom Dumoulin-actie te doen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Annemiek van Vleuten openhartig over griep tijdens Tour de Femmes

Flinke buikgriep
Annemiek van Vleuten was de laatste dagen onverslaanbaar, maar in het begin van de Tour kampte de wielrenster met flinke buikgriep: "Ik zat tussen de champagnevelden een Tom Dumoulin-actie te doen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's