De Oranjezomer keert maandag 3 juli terug bij SBS6 met Hélène Hendriks

De Oranjezomer keert maandag 3 juli terug bij SBS6 met Hélène Hendriks
Sportzomer zonder Vandaag Inside-trio

Kijktip :

Het is zomer en er staat weer een mooi aantal sportevenementen op het programma. Daarom kun je vanaf maandag 3 juli weer kijken naar De Oranjezomer bij SBS6. Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen zijn er deze keer niet bij. Maar deze talkshow richt zich dit seizoen op meer dan alleen sport…

De Oranjezomer gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Wie zijn de vaste gasten?
De presentatie van De Oranjezomer is in handen van Hélène Hendriks. Vanaf het Kasteelplein in Breda ontvangt zij verschillende gasten om het actuele (sport)nieuws te bespreken. Verder staat hier opnieuw de ‘aanschuifbar’. Verschillende bekende mensen nemen hieraan plaats, zoals Roxane Knetemann, Leontien van Moorsel en Pieter Cobelens. Ook is er elke week een vaste gast, waaronder Özcan Akyol, Rutger Castricum, Fidan Ekiz en Youri Mulder.

Youri Mulder, Noa Vahle en Estavana Polman
Vanaf 24 juli neemt Youri een week lang al het nieuws door en zo treedt hij in de bekende voetsporen van zijn vader Jan Mulder. Ook schuiven onder anderen Estavana Polman, Merel Ek, Raymond Mens, Raven van Dorst, Sam Hagens, Jan de Hoop, Frank Evenblij, Filemon Wesselink, Ben van der Burg en Bas Nijhuis aan. Verslaggeefster Noa Vahle doet regelmatig haar verhaal in de talkshow vanaf verschillende locaties en neemt zo nu en dan ook plaats aan de bar. Grote sportevenementen zoals de Tour de France, Wimbledon, het WK voetbal voor vrouwen en Formule 1 komen zeker aan bod, maar er wordt ook genoeg gesproken over het nieuws van de dag. Vanaf maandag 14 augustus keert Vandaag Inside weer terug bij SBS6.

De Oranjezomer is vanaf maandag 3 juli 2023 elke werkdag om 21.35 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's