Koningsspelen 2024: bekijk de aftrap met koning Willem-Alexander en Máxima

Koningsspelen 2024: bekijk de aftrap met koning Willem-Alexander en Máxima

Vrijdag 26 april om 12:01

Zaterdag 27 april viert koning Willem-Alexander zijn verjaardag en kleurt Nederland oranje. Traditiegetrouw wordt het feest afgetrapt met de koningsspelen.

Emmen
Ook deze keer ging Willem-Alexander samen met koningin Máxima op bezoek bij kinderen op school. Ze benadrukken het belang van een goed ontbijt, en het koninklijk paar kijkt uiteraard uit naar Koningsdag. Zaterdag brengen de Oranjes een bezoek aan Emmen.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Koningsspelen 2024</em>: bekijk de aftrap met koning Willem-Alexander en Máxima Zaterdag 27 april viert koning Willem-Alexander zijn verjaardag en kleurt Nederland oranje. Traditiegetrouw wordt het feest afgetrapt met de koningsspelen. EmmenOok deze keer ging Willem-Alexander samen met koningin Máxima op bezoek bij kinderen op school. Ze benadrukken het belang van een goed ontbijt, en het koninklijk paar kijkt uiteraard uit naar Koningsdag. Zaterdag brengen de Oranjes een bezoek aan Emmen. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Koningsdag 2024: ook Edwin de Roy van Zuydewijn laat zijn licht over het volksfeest schijnen Bekijk deze video » Weerbericht Koningsdag: houden Willem-Alexander en Máxima het droog in Emmen? Bekijk deze video » 538-dj Jordi Warners over regels Koningsdag: 'Mag rug niet keren naar koninklijke familie' Bekijk deze video »
Royals :
Koningsspelen 2024: bekijk de aftrap met koning Willem-Alexander en Máxima

Actuele video's

Meer actuele video's