Vandaag Inside: Pieter Cobelens uitgehoord over staatsgeheimen, 'niet doen!'

Vandaag Inside: Pieter Cobelens uitgehoord over staatsgeheimen, 'niet doen!'

<em>Vandaag Inside</em>: Pieter Cobelens uitgehoord over staatsgeheimen, 'niet doen!' In Vandaag Inside kan Wouter de Winther het als politiek verslaggever niet laten om Pieter Cobelens aan de tand te voelen. Kent hij details uit staatsgeheimen die bij de onthulling groot nieuws zouden opleveren? “Absoluut!” Ad die in het publiek zit, probeert Cobelens voor een debacle te behoeden en roept ‘niet doen!’. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Johan Derksen slacht Op1 na interview Sywert van Lienden: 'Aanfluiting voor de journalistiek' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Mark Rutte zet Forum-Kamerlid Van Houwelingen op zijn plaats en daar smult Vandaag Inside van Bekijk deze video » Heerlijke tv: Johan Derksen bespreekt zijn lievelingsfruit én waar hij niet van houdt (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Talkshow :
Vrijdag 19 april om 09:30

In Vandaag Inside kan Wouter de Winther het als politiek verslaggever niet laten om Pieter Cobelens aan de tand te voelen. Kent hij details uit staatsgeheimen die bij de onthulling groot nieuws zouden opleveren? “Absoluut!” Ad die in het publiek zit, probeert Cobelens voor een debacle te behoeden en roept ‘niet doen!’.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's