Motorrijder omgekomen bij ongeluk in Deurningen (Hart van Nederland)

Motorrijder omgekomen bij ongeluk in Deurningen (Hart van Nederland)

Motorrijder omgekomen bij ongeluk in Deurningen (<em>Hart van Nederland</em>) Donderdagochtend is een motorrijder overleden bij een ongeluk in Deurningen (Overijssel). Op de Postweg kwam de motor in botsing met een auto. De politie doet nog onderzoek naar het ongeval. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bevallende vrouw op Erasmusbrug gehinderd door slagbomen (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Wilde politie-achtervolging eindigt in greppel (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Heftig: kat Miesje gedood in Amsterdam, politie verspreidt beelden van de mishandeling en zoekt dader Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 2 mei om 15:22

Donderdagochtend is een motorrijder overleden bij een ongeluk in Deurningen (Overijssel). Op de Postweg kwam de motor in botsing met een auto. De politie doet nog onderzoek naar het ongeval.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's