Anouk in Het Blok over zichzelf in tegenstelling tot Sanne: "Ik ben gewoon niet zo overdreven"

Anouk in Het Blok over zichzelf in tegenstelling tot Sanne: "Ik ben gewoon niet zo overdreven"

Anouk in <em>Het Blok</em> over zichzelf in tegenstelling tot Sanne: &quot;Ik ben gewoon niet zo overdreven&quot; In Het Blok is deze week de challenge dat de mannen zonder hun partner stoffen uitzoeken voor een nog onbekende opdracht. Zij krijgen daar slechts 15 minuten de tijd voor. OverdrevenTerwijl Jaïr geen idee heeft wat hij moet in de stoffenzaak, vermaakt zijn vriendin Anouk zich opperbest met gipsplaten vastnieten. Ondertussen zet ze uiteen hoe de karakters verschillen van bijvoorbeeld zichzelf en dat van Sanne. Anouk is best rustig in tegenstelling tot Sanne. "Ik ben gewoon niet zo overdreven" concludeert de Friezin. Bekijk het fragment uit Het Blok hierboven. Het Blok is elke werkdag om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt de beste fragmenten van Het Blok terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Het Blok: is leverancier containers om te kopen voor 20 euro? Bekijk deze video » Spanningen in Het Blok bij Anouk en Jaïr: 'Plaats dat ding gewoon daar!' Bekijk deze video » Anouk en Jaïr hebben snode plannen in Het Blok: 'Dat mogen ze niet zien' Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 2 mei om 19:15

In Het Blok is deze week de challenge dat de mannen zonder hun partner stoffen uitzoeken voor een nog onbekende opdracht. Zij krijgen daar slechts 15 minuten de tijd voor.

Overdreven
Terwijl Jaïr geen idee heeft wat hij moet in de stoffenzaak, vermaakt zijn vriendin Anouk zich opperbest met gipsplaten vastnieten. Ondertussen zet ze uiteen hoe de karakters verschillen van bijvoorbeeld zichzelf en dat van Sanne. Anouk is best rustig in tegenstelling tot Sanne. "Ik ben gewoon niet zo overdreven" concludeert de Friezin.

Bekijk het fragment uit Het Blok hierboven.

Het Blok is elke werkdag om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt de beste fragmenten van Het Blok terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's