Het Blok: is leverancier containers om te kopen voor 20 euro?

Het Blok: is leverancier containers om te kopen voor 20 euro?

<em>Het Blok</em>: is leverancier containers om te kopen voor 20 euro? Bekijk in de video hierboven: dit zijn de deelnemers van Het Blok 2024 In Het Blok wordt een container omgewisseld, maar Jessica en René hebben snode plannen. Zij hebben enorme zakken met zwaar afval en ze hopen dat de leverancier deze zakken gelijk in de nieuwe container dumpt. Helaas wil hij hier niet aan meewerken. Maar wat als hem 20 euro wordt geboden? Bekijk het fragment van Het Blok hieronder. Het Blok is elke werkdag om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt de beste fragmenten van Het Blok terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Net5 (@net5nl) Nieuw seizoen Het Blok start 22 april bij Net5: bekijk de promo Bekijk deze video » Paniek in Het Blok: duo is de kluspas met 10.000 euro erop kwijt Bekijk deze video » Het Blok 2024: dit zijn de deelnemers Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 25 april om 13:58

Bekijk in de video hierboven: dit zijn de deelnemers van Het Blok 2024

In Het Blok wordt een container omgewisseld, maar Jessica en René hebben snode plannen. Zij hebben enorme zakken met zwaar afval en ze hopen dat de leverancier deze zakken gelijk in de nieuwe container dumpt. Helaas wil hij hier niet aan meewerken. Maar wat als hem 20 euro wordt geboden?

Bekijk het fragment van Het Blok hieronder.

Het Blok is elke werkdag om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt de beste fragmenten van Het Blok terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's